tyhja
Pikku Pietarin torikuja
tyhja tyhja
Annamaija 1.jpg
Annamaija 4.jpg
Annamaija 2.png
Annamaija 3.jpg
Annamaija 6.jpg
Annamaija 5.jpg
tyhja tyhja

Aitta 9

Kuopiolainen STUDIO HALONEN on jo yli 20 vuoden ajan tarjonnut esteettisiä elämyksiä arkeen ja juhlaan. Pelkistetty muotoilu ja upeat väriyhdistelmät tekevät muotoilija Annamaija Halosen suunnittelemista designtuotteista ainutlaatuisia ja ajattomia. Tuotteet valmistetaan Kuopiossa ja lähialueella.

Studio Halonen -puutuotemalliston synty juontaa 1990-luvun alkuvuosiin, jolloin Annamaijan yksityisnäyttelyssä esiteltiin ensimmäiset uniikit käsinmaalatut puukulhot ja -rasiat.
Muotoilun ajattomuudesta kertoo, että näyttelyssä esitelty DECORA - "klassikkokulho" on yhä tuotannossa.
Tänä päivänä mallistosta löytyy laaja valikoima kattaukseen ja sisustukseen suunniteltuja puutuotteita, joita yhdistää ainutlaatuinen käsintehty maalauskoristelu ja viimeistelty puusepäntyö. Tuotteet valmistetaan kotimaisesta koivusta, maalaus ja pintakäsittely tehdään ekologisilla öljyvahoilla.

PalaPala -korumallisto, on ollut tuotannossa vuodesta 2014. Kierrätyskorut valmistetaan lapinlahtelaisen silmälasikehysvalmistajan hukka- ja ylijäämämateriaalista. Ekologisen ja allergisoimattoman selluloosa-asetaatin, "luonnon muovin", koostumuksesta noin 80 % on kasvikunnasta peräisin olevaa selluloosaa.
PalaPala -korumallisto koostuu riipuksista, korvakoruista, avainkaulanauhoista ja avaimenperistä.

PalaPala korut löydät myös verkkokaupasta:

www.palapala.fi

STUDIO HALONEN
Annamaija Halonen +358 50 544 9122
info@studiohalonen.fi
www.studiohalonen.fi

tyhja tyhja