tyhja
Pikku Pietarin torikuja
tyhja tyhja
Portilla.jpg

Tervetuloa kesäiselle torikujalle!

tyhja tyhja
tyhja tyhja
Kalajuttu.jpg
tyhja tyhja

NÄYTTELYT:

Pikku Pietarin Torikujan kesänäyttelyt

-Taitajan Tupa, aitta 4 ”Rautarouva”-taidenäyttely aitan yläkerrassa. Esillä Maija Koposen metalligrafiikkaa, maalauksia ja keramiikkaveistoksia 1.6.-31.8.2017

-Tallikahvilan yläkerrassa Adele-Arja Kilvensalmen taidetta 1.6.-31.8.2017

-Ateljee Keltainen Talo, aitta 8 Ateljee Keltaisen Talon julistenäyttely 1.6.-31.8.2017

-Sisustus Sofiina, aitta 10 ”Romanttinen peräkammari” aitan yläkerrassa 1.6.-31.8.2017

-Aarreaitta, aitta 11 Maailmalta matolle, matolta maailmalle Aarreaitan käsityöläisten näyttely, jossa yhdistyvät kierrätysmateriaalit ja keramiikka kauniiksi kokonaisuudeksi 1.7.-31.8.2017

Torikujan viehättävien hirsiaittojen vinteillä on tarjolla kiinnostava kattaus mielenkiintoisia mininäyttelyitä. Kipua aittojen yläkertaan kurkistamaan ja kokemaan viisi hyvin erityylistä näyttelyä.

TAPAHTUMIA:

10.6. Aettojen pöllyytyspäevät

Aittalaiset levittäytyvät pihapöydille tuotteineen, ideana tyhjentää varastoja vanhoista mallistoista ja muista poistotuotteista. Tule tekemään edullisia löytöjä pöllyytellen.

8.7. Heinäkuun hengailut

Torikujan täydeltä työnäytöksiä, työpajoja ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Torikujan ulkopuoliset myyjät ovat tervetulleita. Ohjelma tarkentuu lähemmin.

12.8. Torikujan Kirppumarkkinat

Kirpparimeininkiä torikujalla! Myös asiakkaat voivat varata ennakkoon myyntipaikan, oma pöytä tai viltti mukaan. Lisätietoja lähemmin tapahtumaa, seuraa ilmoittelua.

tyhja tyhja

Pikku-Pietarin Torikujan katetuille ulkopöydille on mahdollista tulla myymään omia käsitöitään, lähiruokaa tai leivonnaisia. Pöytien päivävuokra on 25 euroa.

Tiedustelut 1.aitasta:

Vaahteramäen Mumma & Pappa
Ritva Lönn
puh: 040 548 2618
email: ritva.lonn@hotmail.com

tyhja tyhja
tyhja tyhja